söndag 23 november 2008

Meny julkryssning

23/12 resedagen
Aptitretare Matjessill på knäckebröd, löjromscrème
Förrätt
Räkröra, tunnbrödsrulle med lax och färskost, renstek på kavring toppad med löjrom
Varmrätt
Helstekt oxfilé med portvinssås, kantareller, haricots verts, bacon och potatispuré
Dessert
Vit chokladmousse i chokladkorg med blåbärssirap
Julafton 24/12
Frukost
Julbord
Juldagen 25/12
Frukost
Förrätt
Strutspastrami med hjortron- och lingonsås
Varmrätt
Citronbrässerad majskyckling med tomat, salladslök, kronärtskocka, pannpotatis och basilikasky


Våran julkryssnings meny, en del av maten verkar lite skumt men, men man får se vad som händer och sker. Hoppas på god mat. Annars får man beställa något annat från någon café liknande som de har på båten.

1 kommentar:

Anonym sa...

Såg ju bra ut ju

// L